Izjava o zaštiti privatnosti

Ovaj dokument opisuje na jasan i transparentan način kako koristimo i obrađujemo vaše lične podatke. Takođe vam pruža informacije o tome koja prava imate kada je reč o ličnim podacima (poput prava da uložite prigovor), kao i na koji način možete da nam se obratite. Molimo vas da pročitate i našu izjavu o kolačićima u kojoj je navedeno kako Buzzoffski koristi kolačiće i druge slične tehnologije.

Ova pojedinačna izjava o zaštiti privatnosti se odnosi na bilo koje informacije o korisnicima koje prikupimo putem ove platforme (npr. u slučaju kada stupite u kontakt sa timom našeg korisničkog servisa putem e-pošte).

Moguće je da ćemo s vremena na vreme menjati Izjavu o zaštiti privatnosti, pa vam preporučujemo da povremeno posetite ovu stranicu kako biste bili u toku. Ako u Izjavu o zaštiti privatnosti unesemo izmene koje će se odraziti na vas (npr. ukoliko nameravamo da obrađujemo vaše lične podatke u druge svrhe koje nisu prethodno navedene), obavestićemo vas o tim promenama pre početka novih aktivnosti.

Ukoliko niste saglasni sa ovom Izjavom o zaštiti privatnosti, savetujemo vam da prestanete da koristite naše usluge. Ako se slažete sa našom Izjavom o zaštiti privatnosti, možete na miru da rezervišete svoje sledeće putovanje putem našeg veb sajta.

Kakvu vrstu ličnih podataka prikuplja Buzzoffski?

Kada koristite naše usluge, tražimo da nam pružite određene podatke. To se obično odnosi na rutinske podatke – vaše ime, kontakt podatke,godinu rođenja, imena vaših saputnika i podatke o plaćanju.

Osim toga, prikupljamo podatke i sa vašeg računara, telefona, tableta ili drugog uređaja putem kog pristupate našim uslugama. To obuhvata IP adresu, pretraživač koji koristite i vaša podešavanja jezika. Postoje i situacije u kojima od drugih dobijamo podatke o vama ili automatski prikupljamo druge informacije.

Zašto Buzzoffski prikuplja vaše lične podatke i u koje svrhe ih koristi?

Glavni razlog zbog koga vam tražimo lične podatke je kako bismo vam pomogli da organizujete onlajn rezervacije putovanja i pobrinuli se da dobijete najbolju moguću uslugu. Vaše lične podatke takođe koristimo da bismo vas obaveštavali o najnovijim ponudama, posebnim ponudama i drugim proizvodima ili uslugama koje mislimo da bi vas mogle zanimati.

 

Kako Booking.com tretira lične podatke dece?

Osim ukoliko je drugačije navedeno, Buzzoffski je servis koji možete da koristite samo ako imate više od 16 godina. Podatke o deci obrađujemo isključivo uz prethodnu saglasnost roditelja ili zakonskih staratelja, ili ako nam te podatke navedu sami roditelji ili zakonski staratelji.

Kako možete da kontrolišete lične podatke koje ste dali kompaniji Buzzoffski?

 

U svakom trenutku imate pravo da proverite lične podatke koje čuvamo o vama. Možete da zatražite pristup svojim podacima ili njihovo brisanje tako sto cete nam se obratiti putem emaila.

Izjava o kolačićima

Kad god upotrebljavate naše onlajn usluge ili aplikacije, koristimo kolačiće i druge tehnologije za onlajn praćenje (koje ćemo za potrebe ove Izjave o kolačićima nazvati „kolačići“).

Kolačići mogu da se koriste na razne načine, uključujući funkcionisanje Buzzoffski veb sajta, analizu posećenosti ili u svrhe oglašavanja.

Šta su kolačići i tehnologije za onlajn praćenje?

Kolačić internet pretraživača je mali tekstualni fajl koji veb sajtovi postavljaju u internet pretraživač vašeg računara ili mobilnog uređaja. Ovi kolačići čuvaju informacije o sadržaju koji gledate i na koji reagujete, kako bi zapamtili vaše preferencije i podešavanja ili analizirali na koji način koristite onlajn usluge.

Kolačići internet pretraživača mogu da čuvaju podatke kao što su vaša IP adresa ili drugi identifikator, vrsta pretraživača i informacije o sadržaju koji pratite i na koji reagujete prilikom korišćenja digitalnih usluga. Čuvanjem ovih informacija, kolačići internet pretraživača mogu da zapamte vaše preferencije i podešavanja za onlajn usluge i analiziraju kako ih koristite.

Ova Izjava o kolačićima je podložna povremenim izmenama. U slučaju da ove izmene budu značajne, posebno važne za vas ili imaju uticaj na vaša prava na zaštitu ličnih podataka, stupićemo u kontakt sa vama. Stoga preporučujemo da redovno posećujte ovu stranicu kako biste bili upućeni u eventualne (manje ili više značajne) promene.