top of page
Search

BUZZOFFSKI PREPORUKA: Idealne glamping aktivnosti krajem jeseni

Kada dođu hladni dani većina nas se učauri i ne osećamo preveliku motivaciju za odlazak u prirodu ili bilo kakvu vrstu promene. Ipak, ne dozvolite da vas vremenske prilike spreče da izađete iz bučnih gradova i pohrlite u idiličnu prirodu Zasavice, i noćite u Buzzoffski kućici. Jer baš tada možete najviše da uživate, i da se na pravi način odmorite. U to ime predstavljamo vam glamping aktivnosti koje možete praktikovati kod nas po suvim i sunčanim danima, ali i kada naiđe kiša.


U danima kada nema oblaka, ali ima vetra, možete puštati zmajeve, koji imate u našim kućicama. Na svakom je naznačeno uputstvo, ukoliko do sada ovo niste radili. Oslobodite dete u sebi i uživajte u ovoj rekreaciji koja podstiče osmeh, osećanje slobode i sećanje na bezbrižne dane detinjstva. Takođe, puštanje zmajeva je dobro i za vaše fizičko zdravlje, jer prilikom istog trčite, a ponekad će se desiti i da skočite. :) Posmatranje neba dobro je za nerve i mišiće oka, koje oslobađa umora i napetosti.


Loženje logorske vatre u dvorištu Buzzoffski kućice takođe vas može povezati sa prirodom, a onda i sa sobom. Pored prave glamperske atmosfere, uz koju možete pričati strašne ili smešne priče sa dragim ljudima, takođe možete i da pravite S’mores! U pitanju je jednostavan, ali super ukusan američki kamperski desert, o kome smo već pisali, kao i o samom receptu.Tokom sunčanih dana, tu je i vožnja bajsa, čamca, grupne vožnje brodom i sportski ribolov, o kojima smo već pisali.


Ukoliko, pak, dođete po kišnom vremenu, ne brinite, za vas smo pripremili indoor über zanimljive aktivnosti.


Pored cozy atmosfere, kojim zrače obe kućice, uživanje kod nas podrazumeva i igranje društvenih igara. U kućicama se nalaze različite igre, među kojima su i karte, Čoveče ne ljuti se, Jamb, Buzzoffski geografija, itd. Ostavljanjem mobilnih telefona po strani, i prepuštanjem iskrenoj i dubokoj ljudskoj interakciji prilikom igranja ovih igara, osećaćete se ispunjenije i povezanijim sa onima sa kojima ste.Pored društvenih igara, tu su i modeli mandala koje možete da iscrtavate, a koji potvrđeno smanjuju stres i napetost. Ukoliko se odlučite za dolazak kod nas, čeka vas i set za origami, drevnu japansku tehinku savijanja papira. I za kraj, knjige mogu biti vaš saputnik na ovom Buzzoffski putu. :) U našoj bibliotici možete naći prave wild nature naslove poput Cabin porn-a, flore i faune Zasavice, ali i beletristiku.Na vama je samo da se prepustite, opustite i uživate, a pre toga da rezervišete svoj Buzzoffski beg! :)

67 views0 comments
bottom of page