top of page

Želite da sarađujete sa nama?

Istražujemo načine kako da smisleno povežemo ljude sa prirodom i donesemo pozitivnu promenu generacijama koje se sve više dislociraju od prirode. Udružujući se sa vama, kao zemljoposednikom, nadamo se da ćemo otključati divljinu na inače nedovoljno iskorišćenim delovima vašeg imanja i pomoći vam da ostvarite dodatni pasivni prihod, pomažući ljudima da se ponovo povežu sa našim prirodnim svetom.

Ako je vaše polje delovanja u skladu sa primarnom idejom održivosti, i želite da doprinesete razvoju naše vizije eko turizma, otvoreni smo i za druge vidove saradnje i partnerstva. Voleli bismo da čujemo vaše sugestije, predloge, kritike.

Za čime tragamo?

Tražimo domaćine za naše kućice, koji dele strast prema očuvanju i održivosti prirode, i poseduju imanje sa sledećim osobinama:

-unikatnog prirodnog karaktera (rezervati prirode, organske farme, imanja pod šumom, vinogradi, imanja na jezeru/reci...)

 -pristupačno i bezbedno

-pruža pogled na netaknutu prirodu

-blizina Beogradu i Novom Sadu je plus

-poželjan je i razvijen sistem aktivnosti primamljivim gostima koji je u skladu sa idejom održivosti (domaćin se bavi organskom proizvodnjom, seoskim turizmom, na imanju se nalazi restoran, vinarija, ergela konja ili sličan dodatni sadržaj, ali bez smeštajnih kapaciteta)

Ako vaše imanje ne zadovoljava sve kriterijumem svakako nas kontaktirajte kako bismo zajedno osmislili potencijalne načine saradnje.

Šta mi nudimo partnerima?

-Pomažemo vam da ostvarite dodatne prihode, ne samo kroz rentiranje vašeg zemljišta već i kroz besplatno reklamiranje i distribuciju vaših proizvoda, usluga.

-Priliv novih klijenata, kao i duži boravak istih na vašoj teritoriji, samim tim i veća konzumacija vaših usluga

-Pomažemo u razvoju novih aktivnosti

-Pružamo samo-održive, lako prenosne kućice, koje nude sadržaj primamljiv korisnicima u svim godišnjim dobima

-Izvršavamo transport na lokaciju, i koordinišemo ceo proces pripreme samog zemljišta

-Mi se bavimo svim rezervacijama, korisničkom uslugom, transakcijama i celokupnim iskustvom u svim fazama korisničkog putovanja

-Pomažemo u obuci i kontroli kvaliteta za servisiranje kućica

Želite da sarađujemo? Kontaktirajte nas

Vaša poruka je poslata!

bottom of page